​​Få et uforpligtende tilbud hos os...

​Ring på tlf: 24 481 ​481

​Gulvskæring

​Skal du have skåret i gulvet? I forbindelse med nedbrydning af bygninger eller udgravninger i allerede eksisterende gulv, er det oftest en fordel at få foretaget en professionel gulvskæring. Hos MD Diamantboring kan vi levere en gulvskæring i høj kvalitet. Vi kan skære i alle former for gulv, ligesom vi kan klare stort set alle opgaver – store som små. Vores diamantskæring foregår ved hjælp af en maskine, der trilles hen af gulvet. Den efterlader selvfølgelig ingen synlige mærker.

Førsteklasses håndværk

Hos MD Diamantboring er du sikker på, at få din opgave udført at en specialist på området. Vores veluddannede medarbejdere har alle stor erfaring med mange forskellige former for gulvskæring.

Ud over et veludført stykke arbejde, får du også altid en god service. Vi holder vores aftaler og sørger for, at være behjælpelig med rådgivning og vejledning, hvis det er nødvendigt både inden og under processen – dermed sikrer vi, at du får den rigtige løsning.

Ønsker du gulvskæring så ring

Vi kører ud fra Svendborg, og leverer gulvskæring og andre former for diamantskæring i Odense, Svendborg, Assens, Middelfart, Nyborg, Fåborg, Ringe og på hele Fyn. Ring i dag på 24 481 481 eller kontakt os via vores kontaktformular for en gennemgang af dine muligheder og et uforpligtende tilbud. 

​KONTAKT OS HER:

​MD Diamantboring

Christiansvej 4
5700 Svendborg

Tlf. 24 481 481

md.diamant@ya​hoo.dk

CVR: 30296451

Diamantboring

​Vi udfører professionelt diamantboring

af runde huller i:

• Beton

• Letbeton

• Asfalt

• Mursten

• Fliser

• Granit

Læs mere om Diamantboring

​MD Diamantboring i Svendborg udfører vi
​alt indenfor diamantskæring og diamantboring