​​Få et uforpligtende tilbud hos os...

​Ring på tlf: 24 481 ​481

Betonskæring på hele Fyn

Står du som privat eller erhverv og har brug for betonskæring? Så er MD Betonskæring i Svendborg en fornuftig samarbejdspartner. Vi er behjælpelige med enhver betonskæring og har mange års erfaring med såvel små som store projekter.

Vi kan skære i beton på op til 73 cm i tykkelsen. Vi udfører bl.a. en del arbejde for entreprenører, elektrikere samt VVS’ere, der har behov for at få skåret i beton eller andre hårde materialer.

Ligeledes servicerer vi private personer, der f.eks. står over for nedrivning eller tilbygning af kælder og lignende.

​Det mest avancerede udstyr på markedet

Med det mest avancerede udstyr på markedet sørger vi for, at vores arbejde lever op til jeres forventninger. Med vores diamantskærer – som også bruges til betonskæring – efterlades et præcist og lige snit, hvad enten det er i gulv, fundament, væg eller et helt fjerde sted.

Alle former for betonskæring

I kan trygt kontakte os, når der skal skæres i beton, sten eller asfalt. Se også hvad vi kan tilbyde med diamantboring her. Vær samtidig opmærksom på, at vi er i stand til at bore huller i mange forskellige størrelser og dybder – horisontalt som vertikalt. Læs mere her om betonboring.

Kontakt os i dag på tlf. 24 481 481

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information om betonskæring eller benytte vores kontaktformular. Vi tilbyder betonskæring i Odense, Svendborg og resten af Fyn – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres opgave. 

​KONTAKT OS HER:

​MD Diamantboring

Christiansvej 4
5700 Svendborg

Tlf. 24 481 481

md.diamant@ya​hoo.dk

CVR: 30296451

Diamantboring

​Vi udfører professionelt diamantboring

af runde huller i:

• Beton

• Letbeton

• Asfalt

• Mursten

• Fliser

• Granit

Læs mere om Diamantboring

​MD Diamantboring i Svendborg udfører vi
​alt indenfor diamantskæring og diamantboring