​​Få et uforpligtende tilbud hos os...

​Ring på tlf: 24 481 ​481

Betonboring ved Odense og på Fyn

Hos MD Diamantboring er vi specialister i betonboring. Vi har mange års erfaring med netop betonboring fra vores mange opgaver på Fyn i byer som Odense og Svendborg. Vi har gennem tiden udført alle former for opgaver indenfor betonboring og kan derfor med garanti løse den opgave du står overfor. Leder du efter en kompetent og troværdig samarbejdspartner til alverdens boringer, så har du i os en kvalitetsbevidst samarbejdspartner. 

Hulboring og kerneboring

Når det kommer til betonboring er der mange muligheder. Hos MD Diamantboring kan vi klare enhver form for betonboring. Både hulboring og kerneboring er opgaver vi udfører.

En hulboring kan være løsningen hvis du skal have indført en brændeovn og etableret røgsystemer, hvor en kerneboring er mere rettet mod den bestemte kerne. 

Både kerneboring og hulboring er noget vi har mange års erfaring med fra opgaver på hele Fyn, og især i byerne Odense og Svendborg.

​Vi borer både for privatpersoner og erhverv – og efterlader altid et præcist, rundt hul. Vi hulborer i størrelser og dybder, der matcher netop dine behov. 

Vi klarer enhver opgave inde for betonboring

Med det rette udstyr – et diamantbestykket kernebor – er vi klar til enhver opgave, hvor der skal bores i hårdt materiale, f.eks.:

  • Beton
  • Letbeton
  • Jernbeton
  • Fliser
  • ​Diverse stentyper

Vores erfarne medarbejdere tager hånd om din opgave og udfører betonboring til punkt og prikke. Vi bruger kun de bedste og nyeste metoder og værktøjer til betonboring, for at få det bedst mulige resultat for vores kunder.

Nybyggeri og ombygning

Vi løser en lang række opgaver inden for kerneboring i forbindelse med nybyggeri og ombygning. Her tilbyder vi bl.a. hulboring til gennemføring af vandrør, ledninger eller rør til ventilation. Vi kan også skære huller til vinduer med betonskærings bor.

Kontakt MD Diamantboring i dag

Vi har mange års erfaring med alle former for betonboring, som fx hulboring eller kerneboring, fra opgaver i Odense og Svendborg på Fyn.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på netop din opgave inden for betonboring, hulboring eller kerneboring, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 24 481 481 eller via vores kontaktformular.

Vi står naturligvis også klar med råd og vejledning og kommer gerne med vores besyv på dit projekt – altid på baggrund af vores veluddannede medarbejderes høje faglige viden og store erfaring. 

​KONTAKT OS HER:

​MD Diamantboring

Christiansvej 4
5700 Svendborg

Tlf. 24 481 481

md.diamant@ya​hoo.dk

CVR: 30296451

Diamantboring

​Vi udfører professionelt diamantboring

af runde huller i:

• Beton

• Letbeton

• Asfalt

• Mursten

• Fliser

• Granit

Læs mere om Diamantboring

​MD Diamantboring i Svendborg udfører vi
​alt indenfor diamantskæring og diamantboring